Selecteer een pagina
Foto van Marco Brugmans. Fotograaf uit Helmond

MB

Marco Brugmans

Photographer & Designer • Helmond • The Netherlands
contact: info@brugmansphotography.nl

My Story

 

Een woordje vooraf… Deze website is nog in ontwikkeling en zal de komende tijd nog wel een metamorfose doormaken. Nieuwe foto’s maar ook de layout als de kleuren zullen nog worden afgestemd. Zo zal er ook nog een BLOG komen met diverse zaken over fotografie & design.
Laten we zeggen dat ik gewoon niet kon wachten op de site te lanceren 🙂

About me +

Mijn passie voor fotografie is ergens zo rond 2005/2006 begonnen. Een hobby die steeds omvangrijker werd. Maar ik wilde er meer van maken dan alleen een hobby. Voor mij werd het tijd om de fotografie naar een hoger level te tillen. Ik heb me aangemeld bij de Fotovakschool (2009-2012) en daar leerde ik al snel de fijne kneepjes van het vak. Hierdoor is mijn passie alleen maar gegroeid. Inmiddels heb ik al veel leuke ‘opdrachten’ mogen doen op het gebied van huwelijksfotografiewebdesign, reclame- en productfotografie (te zien op mijn andere websites). Deze trend wil ik nog graag  doorzetten . Op de website marcobrugmans.nl vind je foto’s en grafische werken van allerlei aard. Met deze bestanden krijg je een beetje een indruk waar ik momenteel sta in deze branche. Natuurlijk is het een kleine selectie uit een megagrote database. Over smaak valt niet te twisten over kwaliteit wel!

logo van brugmans photography

Huwelijksfotografie +

Na een tijdje rustig aan gedaan te hebben met de fotografie is de passie weer helemaal herleefd. Toen ik bij mijn werkgever de kans kreeg om foto-shoots te maken heb ik die met beide handen aangenomen. De passie omtrent fotografie is alleen maar toegenomen. Foto-shoots, het bewerken van foto’s, het uitwerken en maken van de katalogus en brochures, ontwerpen van logo’s is een greep uit mijn competentielijst. Huwelijksfotografie is één van de competenties waar ik mijn specialisme van heb gemaakt. Huwelijksfotograaf ben je niet zomaar. Het is een specialisme nu enige tijd mee bezig ben en waar ik mij steeds verder in heb ontwikkeld (en nog verder ontwikkel). Iets wat ik met heel veel plezier en enthousiasme doe. En iets dat je met heel veel plezier doet, doe je ook goed. Ik heb de kans gekregen om van mijn hobby en passie een huwelijksfotograaf te worden…
Om meer hierover te lezen/ZIEN ga je even naar www.huwelijksfotografie.eu (een van mijn andere websites).

Logo huwelijksfotografie

DESIGNICAL +

DESIGNICAL Een onderneming die ik gestart ben eind 2020 begin 2021. Verslingerd aan media, met name websites, heeft me doen bewegen diverse cursussen te volgen op het gebied HTML, CSS en WORDPRESS. De interesse in het WeBDeSIGN is groot en ik ben heel leergierig op dit gebied. Boeken verslinden over SEO staat momenteel hoog in het vaandel. Een uitdaging ga ik niet uit de weg!

De eerste websites staan:

– unieknagelstudio.nl (online 22-05-2021)!
– mindheartbalance.nl
– brugmansphotography
– huwelijksfotografie.eu

Model Iga in een tunneltje gefotografeerd door Marco Brugmans
een reclame flyer voor het thema trouwen.

Photography
Photoshop
InDesign
Illustrator

and more…

Een uitsnede fashion foto gemaakt op de Fotovakschool.

Portfolio

Photographing

 • FotoVakSchool – Venlo (Fotografie, Photoshop – 2009-2012)

Design

 • Art and the City 2019 – Basisopleiding (Illustrator, Photoshop, Indesign – 2019)
 • Art and the City -Gevorderden (Illustrator – 2019)

WordPress, HTML & CSS

 • Learn it – Training WordPress (2020)
 • Learn it – Training HTML & CSS (2020)

 

Competences

 • Photography
 • Photoshop
 • Illustrator
 • InDesign
 • Lightroom
 • WordPress (Webdesign)

@marcobrugmans

facebook